Рецензия на книгу «100 притч» И.Зиньчук

вдохновляющий разговор Чи може книга «змусити» людину по іншому сприймати життєві труднощі та негаразди?

Як навчитися шукати позитив в несприятливих ситуаціях повсякденності?

Здається, знайти відповіді на такі риторичні питання є не легкою або навіть марною справою… Але Ви зміните думку прочитавши нову захоплюючу книгу «100 притч. Мудрість і натхнення на кожен день» (перше видання книги було під назвою «100 притч для тих, хто вчить, і тих, хто вчиться»).

Першою особливістю, яка привернула мою увагу, була невимушена манера оповіді: складалося таке враження, ніби талановита авторка знаходиться десь зовсім поруч, а цікаві і повчальні притчі, психолог розповідає під час особистої зустрічі зі мною. Відкривши книжку на будь-якій сторінці, я крізь призму тексту притчі відчував певні особливість власного характеру чи світосприйняття.

книга 100 притч разворотВ книзі є притчі на всі випадки життя. Олена цінними фаховими коментарями та запитаннями для роздумів спонукала мене до зростання, розвитку, пошуку нових шляхів до реалізації своїх цілей, що є такими важливими і різноманітними у кожної людини. Автор вдумливим словом звертається до сердець своїх читачів, дає слушну підказку в проблемних ситуаціях, спонукає їх до активних дій заради зміни Вашого життя і життя близьких Вам людей на краще.

Книга стане добрим незамінним порадником для кожного, хто шукатиме відповіді на питання:

  • хто я на цій Землі?
  • для чого прийшов у цей світ?
  • як прожити життя не даремно?
  • як отримувати задоволення від кожного дня, подарованого Творцем?

Кожна притча є своєрідною зерниною мудрості так дбайливо і натхненно зібраною авторкою чи під час консультацій чи шляхом творчого переказу добре відомих книг сучасної літератури.

Майстерний та чуттєвий стиль авторського слова Олени Літковської стане приємним дарунком та вишуканою несподіванкою для всіх хто перебуває у пошуках Істини і прагне зайти її в найпотаємніших глибинах власної душі!

Автор рецензії Ігор Зіньчук
Філолог-перекладач, автор статей та рецензій на книги

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'xsl' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: